Hoppa till innehåll
Edgesportfishing.se

jm89

Members
  • Innehålls count

    73
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    6

jm89 last won the day on June 9 2015

jm89 had the most liked content!

Om jm89

  • Födelsedag 06/02/1989

Profile Information

  • Kön
    Male
  • Plats
    hallstahammar
  • Intressen
    familj,vänner,bilar,fiske mm

Senaste Profil Besökare

4,264 profilvisningar

jm89's Achievements

  1. Nej jag köpte mitt när jag byggde båten. Så det är si. di och gps i mitt. Har inte chirp
  2. Är supernöjd med mitt helix också. ?
  3. Tack! Det är bara sätta igång och gärna en tråd så vi får se hur det blir
  4. Intressant projekt! Hoppas du fortsätter lägga upp bilder så man får se hur det blir kan nog bli riktigt bra det där i slutändan.
  5. Ja det vart inte så mycket gjort på min heller. jag snyggare bara till den lite och städade ur den så den är redo för fiske. Var ute för några veckor sen på en vända och fick en på 6.5 kg i alla fall lycka till med din båt och skitfiske på dig hehe Skickat från min SM-G900F via Tapatalk
  6. Nu börjar det bli dags för en översyn av båten innan säsongen drar igång. Får se om det blir lite småsjusteringar på båten innan man drar ut. Slänger upp lite bilder om det blir av.
  7. lägg gärna upp bilder sen så får vi se hur det blir lycka till.
  8. igår vart det en fisketur i båten som gick lite bättre. kompisen fick först en asp på 3-4 kilo ungefär och någon liten borre. Sen på eftermiddagen fortsatte jag fiska själv och då vart det 3 gösar (använde lipgrip på en för den fick följa med hem och bli middag). kommer nog inte uppdatera här nu för nu är det bara semester och fiske som gäller. kanske fortsätter med tråden i vinter om jag fortsätter fixa med båten.
  9. tack ja den här får funka ett tag tills man kanske köper en större sen. jajjemen det har blivit några turer redan nu
  10. Idag vart det en liten fisketur, men fick tyvärr inget. Men var mest ute endå för att testa båten och ekolodet lite mer så det gör inget. har spelat in en liten videosnutt när jag kör men tydligen går det inte att ladda upp filmer. Men här kommer någon bild i alla fall.
  11. Det vart en snabbtest av båten redan idag. Kastade i den i vattnet och kollade så att den flöt och testade att köra en liten sväng. Har tänkt att kanske åka ut på en fisketur imorgon och då slänger jag upp lite mer bilder.
  12. nu är kärran i stort sett klar också och båten är på plats. jag hoppas och räknar med att det kommer bli en premiärtur nu senare i veckan! bilderna vart lite suddiga av någon väldigt konstig anledning
  13. Ja jag har hört det av mina fiskegalna kompisar med som lyckades lura mig att köpa den dyraste modellen hehe. Men det kommer nog bli skitbra
  14. Det ska jag se till att fixa när det är dags
×
×
  • Skapa ny...