Jonas Nordigårds

Jonas Nordigårds

Äger och driver Edgesportfishing.se samt Edgeflyfishing.com. Mina största intressen är fiske, outdoor, jakt, all form av sport och familjen. 

Webbadress: http://www.wildfishsweden.se Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Edgesportfishing.se och +FishEco presenterar härmed årets tuffaste utmaning för dedikerade gäddfiskare - Gäddfajten 2019!
För femte året i rad har Gäddfajtfinalen arrangerats vid Rundbergs Stugor på Åland och Nicklas Hallnor har nu lyckats vinna för Gäddjatfinalen för tredje gången!
Vi har tagit tempen på Ålandsfisket just nu och intervjuat årets finalister
Sensommarfisket efter havsörings längs Bohuskusten är nu i full gång. Läs om hur Jonas Nordigårds gör för att maximera sina chanser för ett lyckat båtfiske.
Nicklas Hallnor vann årets Gäddfajtfinal!
Varierat väder och löfte om mer eller mindre storm stoppade inte oss. Jag drog, tillsammans med Robin Norlén, till Åland och väl där fick vi lite av varje. Torsdagen blev blöt och kylig men vi fick några gäddor trots usla förhållanden. För att höja spänningen slog vi vad om att den som fisk flest gäddor fick välja ett bete ur motpartens betesbox. Så det var det lite lätt halvskönt med ett jämt resultat efter första kvällen. Två mot två. Inget och skryta med direkt men vädret hade nog gjort att de flesta hade föredragit ett parti Trivial Pursuit framför brasan. 
I helgen var första gången sedan 1964 som har det fångats tonfisk genom sportfiske i Skagerak. Edgesportfishing var med när det hände.
Edgesportfishing.se och +FishEco presenterar härmed årets tuffaste utmaning för dedikerade gäddfiskare - Gäddfajten 2017!
Andreas Ingrids vann Gäddfajtfinalen 2016!
Sugen på ett spännande fiskeäventyr? Edgesportfishing har tagit pulsen på Ålands gädd- och abborrfiske som just nu visade sig vara utomordentligt bra.
Sida 1 av 3