Är du sugen på ett schysst skal till mobilen som ger lite fiskekänsla varje gång det ringer?

Jag har under några veckor använt ett mobilskal i kork med en öring ingraverad på baksidan. Även om det inte stillar fiskesuget, så hjälper det till att minnas tillbaka till härliga fiskeminnen när man greppar tag om korken.

Tyvärr är det inte tillräckligt mycket kork för att mobilen ska flyta, men lite spänning ska det väl fortfarande vara när man känner att man är på väg att tappa greppet. Fast kork är ju rätt greppvänligt, så risken för att tappa greppet kanske ändå är mindre än i vanliga fall. Skalet är dessutom riktigt tunt, och hade behövt vara betydligt tjockare om det skulle kunna flyta.

Under ett isfiskepass tyckte jag mig uppleva att mobilen inte blev lika kall som annars, och därmed höll batteriet längre. Om det med batteritiden stämmer vågar jag inte lova, men oavsett så var mobilen definitivt behagligare att hålla i.

Ytterligare ett kul plus var under sportfiskemässan, då skalet väckte uppmärksamhet och ledde till flera intressanta fiskesnack med likasinnade.

Förutom kork så har skalet lite plast som hjälper till med stabiliteten samt en ytbehandling för att hålla det rent.

 

Fler motiv och info hittar du på www.dittskal.nu

Diskutera och ställ frågor i vårt forum: https://www.edgesportfishing.se/forum/topic/320-skal-till-mobilen-med-fiskekänsla

 

Uppdatering: Nu finns även ett skal med en gädda ingraverad, snyggt för oss som är frälsta av att jaga den svenska krokodilen.

 

Robin Norlén

Test- och produktansvarig här på Edgesportfishing. Fiskar mer än gärna, oavsett fiskesätt och art. Men favoriten just nu är gädd- och gösfisket från den egenbyggda båten. Född 1988 och bor i Sala. Jobbar heltid som projektledare för mässor men frilansar även en del som journalist och fotograf. Om inte all tid tas upp av att renovera huset.