Hoppa till innehåll

Mörtamicke

Members
 • Innehålls count

  4
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Om Mörtamicke

 • Placering
  Newbie
 • Födelsedag 06/29/1982
 1. Jag har fiskat främst med d360 i färgen ag (silver) alternativt real tobis och med enkelkrok som jag pimpat med angelhair eller crystalflash,då smäller de på utan helvete när man rycker och sen spinnstopp så draget åker upp på linan och sen snurrar ner till kroken, men även kongetobis, snurrebassen och bornholmerpilen i genomlöpare har levererat oftast i tobisfärger. På fluga har olika tobisimitationer och större räkor funkat. Testa små ABU Toby 7/10g i koppar, dubbla fjäderringar och en enkelkrok på grunda områden med sand/tångbotten när solen står på. Det brukar ge fisk.
 2. Man får fisk på dagarna nu, så ge er ut på dygnets ljusa timmar istället. Jag var ute i lördags mellan 14-20.30 och hade ett par hugg vi tretiden och massa hugg och en landad runt sju snåret (körde med för liten enkelkrok så jag tappade säkert 5 fiskar). Jag hade på ett monster som drog 50m lina i en rusning innan den släppte Jag höll mig på sydkusten denna dag. Ett tips: känner ni inget på säg 30min byta plats. På sydkusten kan man stanna nästan varsomhelst och ha ett kanon fiske. Det gäller bara att hitta dem. Skitfiske!
 3. Jag var ute i söndags och skulle flugfiska men vinden ställde till det för mig, så jag riggade spinnspöt och slängde på en genomlöpare. Det blev dock ingen succé för mig denna gången. Nordliga vindar suger röv.
 4. Jag tänkte att det finns säkert många som fiskar havsöring runt den skånska kusten som vill dela med sig och ta del av fångstinformation. Så varseguuud!!
×
×
 • Skapa ny...