Hoppa till innehåll
Edgesportfishing.se

StefanNyberg

Members
 • Innehålls count

  29
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  16

StefanNyberg last won the day on August 19 2017

StefanNyberg had the most liked content!

Om StefanNyberg

 • Födelsedag 04/28/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://uniquerods.se/

Profile Information

 • Kön
  Male
 • Plats
  Eskilstuna
 • Intressen
  Fiske har vart ett sort intresse sedan barnsben och det har hela tiden utökats och har en stort intresse för spöbyggnad och lösa olika problem däri.

Senaste Profil Besökare

30,388 profilvisningar

StefanNyberg's Achievements

 1. Byggt på en Bushido 3K, 2 delad klinga men denna mot 130gram är snabbare, tuffare och passar för stor fisk. Betäckningen på denna är Heavy Fast i aktionen och jag kan inte mer än hålla med att det stämmer bra. Jag har kört med stora tunga spinnerbaits och det är inget problem att veva in dem. Den jobbar riktigt bra och man kan likväl kasta 60-70g sliders med den likväl som 160g jiggar utan problem. Skulle jag veta att det hägrar riktigt stor gädda skulle denna bli mitt föstahands val alla dagar i veckan. Byggt med det sedvanliga split-grippet i kork/foam, Gunsmoke färgade Tornado ringar, X2 rullfäste med blank exposed från ATC. Satte även på 3 längdmarkeringar för en snabb mätning med 10cm intervaller. 90, 100 och 110cm då jag tycker det kan vara intressant och slippa lägga fisken på matta/mätbräda i mitt vanliga fiske.
 2. Hade med detta ut på en kortare tur i helgen för att testa för fösta gången att fiska med tyngre beten och haspel. Då klingan är medium snabb så passar denna perfekt även för haspelfiske och jag måste erkänna att jag gillar det. Mycket faktiskt. Kastade beten från 25g till 110g och det var inga som helst problem. Missade 2 brutala hugg på popper fiske över rätt grunda gräs områden men och kasta och använda det var riktigt riktigt skönt. En tvådelad 8,6fots klinga av märket Bushido från American Tackle. På denna split-grip i svart foam, MicroWave 30 ringar i titan och ett så kallat blankexposed rullfäste med namnet Wave. Matt ytfinish på dekaler och bindtråd.
 3. En snygg klinga framtagen av American Tackle för gäddfisket i norra Europa. Denna är klassad till 130g kastvikt. Finns även som 160g och en 8.0fotare för 250g. Medium snabb klinga med enorma kraftreserver om det skulle behövas. Passar utmärkt även att bygga som ett haspelspö, men i detta fall som spinnspö. Splitgrip i svart foam, standard rullfäste och ringlock TiCH ringar för att tåla lite mer stötar. Då denna klinga är helt matt så valde jag även att göra alla lindningar matta.
 4. Ja det är där dessa två sista har hamnat i händerna på glada flickvänner Jag får återkomma till dig via pm ikväll
 5. Ja det är en rapp topp men med halvaktion som det kändes när jag brände och vred på spöt. Jag har inte testat det själv men väntar på en rapport. Enligt specifikationerna på klingan är den Snabb aktion och klingan är Medium/heavy så den är rapp. Den gör microwave ringarna att det blir lite vikt på klingan som inte gör den svampigare än nödvändigt.
 6. Kändes lite som om denna jul var rätt färgglad och återigen ett rosa lackat spö. Denna gången ett UL spö, tvådelad 6fotare. MicroWave ringar, splitgrip i foam och med ett litet hjärta i splitgrippet. Ett spö som ska sättas på prov med drillningar av öring och regnbåge. Lätt fiske med mycket känsla och kanske lite större fisk än optimalt för att få upp varje fisk. Men det kommer säkert bli väldigt kul.
 7. Ett rosa lackad Steelhead klinga från Matrix, 2 delad, 8,6fot, 10-30g smyckad med MicroWave ringar, ergonomiskt rullfäste och handtag gjorda på korkringar. En något försenad födelsedagspresent men som blev mycket uppskattad
 8. Tack Det är kul när det blir lite roliga färger att jobba med
 9. Jag har byggt mig ett vertikalspö för spinnfiske. tanken var att det ska vara lätt och smidigt. Därav MicroWave ringar med minimala lindningar. Blank exposed rullfäste och foam handtag. Byggt på en Bushido Light Saltwater klinga, odelat upp till 1oz
 10. Ett lätt spö med en rejäl ryggrad och känslig topp. Ett riktigt bra val för aborrefisket eller vertikalfiske med skallar på upp till 25g. Detta blev direkt en favorit för mig som jag inte kommer göra mig av med. MicroWave titan ringar, splitgrip handtag i foam, customlackad klinga och ergonomiskt rullfäste. 
 11. En lackad Bushido Spinjig klinga med holografiska ringar, splitgrip handtag med foam. 3/8-3/4 Oz.
 12. Ett vertikalspö byggt på en Bushido Magbass klinga. Microwave ringar, foam splitgrip på customlackad klinga. En styv ryggrad som klarar jigg och skallar upp till 45g. Perfekt för gös och rödingsfisket.
 13. Sista alstret som jag gjort är en tvådelad klinga från MHX. Ring Lock ringar i titan, Split-grip och dubbla dekorationstrådar på ringar och dekorationer.
 14. Det är en endelad klinga som detta är byggt på.
×
×
 • Skapa ny...