Hoppa till innehåll
Edgesportfishing.se

Liveuppdatering Gäddfajten 2017


Recommended Posts

Här kan ni följa finalen av Gäddfajten 2017.

vi kör enligt följande tider:

Kaptensmöte 9:30

Start 10:00

Lunch 13:00

Start eftermiddagspass: 14:00

Radiotystnad från kl 15:00.

Slut 17:00

Tider enligt Åländsk tid, alltså en timme före svensk tid. Här kan ni följa resultatet live hel dagen fram till radiotystnaden.

Vi fiskar två finalister per båt, med en arrangör och en guide i varje båt.

 

Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser
 • Svar 50
 • Created
 • Senaste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Här kan ni följa finalen av Gäddfajten 2017. vi kör enligt följande tider: Kaptensmöte 9:30 Start 10:00 Lunch 13:00 Start eftermiddagspass: 14:00 Radiotystnad från kl 15:

Nu är man laddad till max Jag ser verkligen fram emot att få umgås med årets finalister en helg och det ska bli väldigt intressant att se vem som lyckas ta hem segern i år. Ser även fram emot att

Nicklas J är het och drog precis sin tredje fisk och utökar sin ledning!

Posted Images

Nu är man laddad till maxB) Jag ser verkligen fram emot att få umgås med årets finalister en helg och det ska bli väldigt intressant att se vem som lyckas ta hem segern i år.

Ser även fram emot att få ta pulsen på fisket på Åland i vanlig ordning. Jag och @Norlén kommer i fiska lite olika vatten både under torsdag och fredag. Finalområdet exkluderar givetvis.

Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Vi har hittat en fläck där gäddorna står nu. Men de hugger försiktigt och de har missat några. 

Men Nicklas J, som numera går under smeknamnet Malung (man måste hålla isär dem när man har två Niklas i båten) tog precis sin andra.

en riktigt fin Ålandsgädda!

 

7514BB08-2250-4CF5-8CE4-1D0F6754E81E.jpeg

Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Vem är Online    0 Medlemmar, 0 Anonym, 6 Gäster (Se hela listan)

  Det finns inga registrerade användare online


 • Inlägg

  • Jag har faktiskt inte kunna prova om det går. Nejdå, jag har två kortplatser och mitt lod HB 998C HD Si Combo klarar Autochart men inte Autochart live. För att kunna logga djupkurvor måste man först köpa ett dataprogran för en 2500:- och sedan ett Zeroline minneskort för en tusing....då är vi uppe i vad jag gav för ekolodet begagnat och det har jag inte riktigt lust att kosta på ett gammalt lod även om det är en bra modell för det är ju trots allt redan gårdagens teknik jag har. Men visst hade det varit smidigt med egna djupkurvor och går det att lägga dom på Terrängkartan så skulle det bli riktigt bra. Nåja, man kan ju lägga waypionts och namnge dom på dom intressantaste ställena som grund, gropar och hårdbottnar på Terrängkartan så man hittar tillbaka i alla fall.
  • Har haft två riktigt fina fiskekvällar vid ett av mina favoritvatten sista veckorna som resulterat i totalt tre gäddor över metern. 105, 117 och till slut en riktig drömgädda på hela 123 centimeter. Tyvärr tappa jag i vågen när jag skulle väga 105:an som kompisen drog timmen före jag fick min. Uppskattad vikt 11-12 kg kändes fullt rimligt då konditionen var god? Gäddan högg strax efter solnedgången på knappt metern djupt vatten på en ytligt fiskad jigg med med avklippt stjärt och en ditmonterad sked från www.betesbyggarkiosken.se. Det var nytt PB för mig och tredje över 120 centimeter så den satt fint och extra kul att jag fick ta den på hemmaplan och från kajak. Annars har jag rätt bra geografisk spridning på mina 120 fiskar nu. 120 Dalarna/Öje, 121 Arjeplog och nu 123 Orust.  
  • Går det inte inte att tona in autochartkurvor i kartan? eller du har bara en kortplats kanske?
  • Bra tips jag hittade i denna gamla tråd. Tog hem Gröna Kartan till mitt 998c HD SI och det fungerar utmärkt, har mer nytta av den än ett sjökort då jag mest fiskar i småsjöar som ändå inte har djupkurvor utritade. Synd bara att det inte är  Autochart live på mitt lod, om man kunde kombinera Gröna kartan med egna djupkurvor så hade det varit ultimat.
  • Thank you. I need the bracket. Please give me price. How to you attach it into bow compartment?  
  • It’s simply the best place to put battery in my opinion. It’s out of the way there. I have an extra original Ockelbo bracket for B16AL if you need one. You can buy it from me if you like? The round lock is from the Anytec boats. You can probably order one from Ockelbo. 
  • Hi, I own Ocklebo B16AL for over 1 year and want to install electric motor now. Why did you install battery for electric motor to bow instead of front seat box? Please send a picture of bracket for battery you used in bow. What round lock for hatches you used to secure hatches in both boats.
  • Har en Solix 10 CHIRP Mega SI i gott skick med ny SI givare. Nypris 32 000kr Säljes för 19 000kr Skicka PM, Ring 070-6310444 eller maila jonas@edgeflyfishing.com. Grejerna finns på Orust.
  • ok då är jag med. Har tyvärr ingen koll på den varianten. Jag trodde det var något sånt här du var ute efter: https://erlandsonsbrygga.se/Hemsida/Tagvirke___Fortojning/Fortojning_Ankarlina/Ankarolina/ANKAROLINA_24M?id=02463
 • Ämnen

×
×
 • Skapa ny...