Hoppa till innehåll
Norlén

Edgesportfishing visas inte korrekt?

Recommended Posts

Det kanske bara är jag som har problem, men Edgesportfishing vill inte visa sig ordentligt.

Lite olika saker:

  1. Loggan?
  2. Varningstext högst upp på sidan.
  3. Det går inte att använda menyvalen högst upp i det svarta. Försöker jag klicka upp notifieringarna så blir knappen vit, men själva menyn kommer inte upp.
  4. Forums står på två ställen i menyn

Ah, kolla bifogade filen så ser ni.

Är det någon annan som upplever detta?

post-12038-0-29779300-1334328387_thumb.p

post-12038-0-13572600-1334328392_thumb.p

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Verkar inte riktigt funka ändå. Det funkar fint på undersidor, som tex när jag läser denna tråd. Se bifogad fil.

Men på startsidan till forumet kommer denna varningskod upp högst upp:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/edgesportfishing.se/httpdocs/forum/admin/applications_addon/ips/calendar/sources/hooks.php on line 151

Samtidigt så får jag inte upp notifikationer, meddelanden och mina uppgifter genom svarta menyn.

Har testat att rensa cache i webbläsaren.

Däremot är rätt logga på plats och forums står endast på ett ställe i menyn :)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Glömde ju bifoga filerna.

PS. Ser nu också att jag får upp följande text på sidan när jag skriver och väljer att visa fullständig editor.

Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/edgesportfishing.se/httpdocs/forum/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php on line 469

post-12038-0-96146100-1334440470_thumb.p

post-12038-0-49253000-1334440506_thumb.p

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skönt att man inte är ensam. :)

Häromdagen dök det upp en rubrik under min profilbild här där det stog "Visa varningshistorik" så blev lite orolig. :ph34r: Fast det är borta nu :)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Fixat.

//Niclas

Hmmm.. Allt verkar funka nu förutom felmeddelandet på startsidan för forumet: :wacko:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/edgesportfishing.se/httpdocs/forum/admin/applications_addon/ips/calendar/sources/hooks.php on line 151

Där har jag fortfarande problem, och det felet gör att jag inte kan få upp menyerna för notifikationer, meddelanden osv högst upp.

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Okej, denna får inte jag upp ?!?

Konstigt, då kanske det bara är jag. Men jag får upp samma felmeddelande både på jobbet och hemma.

Loggar jag ut så ser jag inget felmeddelande på startsidan, utan det kommer när jag loggat in.

Har testat med både Google Chrome och Safari, och surfar från Mac. Ska testa någon kollegas PC få se vad som händer då.

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Har nu provat med PC också, och får samma felmeddelande där.

Verkar ha något med mitt konto att göra, för det kommer så fort jag loggar in.

Niclas, kan skicka över uppgifter så du kan logga in som mitt konto om du vill?

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Även jag har den varningen överst på sidan.

Galaxy Note | Tapatalk

Skönt att inte vara ensam. Men du har den också bara på startsidan? Så om du läser det här ämnet så har du inget felmeddelande överst?

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skönt att inte vara ensam. Men du har den också bara på startsidan? Så om du läser det här ämnet så har du inget felmeddelande överst?

Ja endast på startsidan och jag kan då inte komma in till mina PM och inställningar osv. Men som du säger, går jag in i en tråd försvinner varningen och allt fungerar som vanligt.

Galaxy Note | Tapatalk

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Okej, denna får inte jag upp ?!?

Det är inte någon lösning på gång för detta? Är ett litet extra steg varje gång man loggar in och måste gå in på ett ämne för att se de nya notifikationerna. :rolleyes:

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Nu har det börjat hända grejer.

Tidigare i dag var det nästan inga bilder som visades, men nu är tidningsstället borta helt i stället för att visa massa kod.

I övrigt är felmeddelandet kvar.

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Det blir Error när man trycker på pricken/stjärnan till vänster om ämnesrubriken på tavlan "Nytt Innehåll"

...alltså märket för att "Gå till första olästa inlägg"

Precis, eller om man klickar på någon annan av länkarna för att komma till senaste inlägget. Men alla andra fel verkar vara lösta nu. :) :)

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Vem är Online    0 Medlemmar, 0 Anonym, 12 Gäster (Se hela listan)

    Det finns inga registrerade användare online

×
×
  • Skapa ny...